ToP zorg voor te vroeg en te licht geboren baby’s

Posted by on jan 9, 2014 in Informatie voor u, Over mijn praktijk | 0 comments

April 2014 start Godie Schuitema als kinderfysiotherapeute (voor baby’s en jonge kinderen) de zeer specialistische ToP training voor het kunnen bieden van nazorg aan ouders van te vroeggeboren en te licht geboren baby’s. Deze training van een jaar leidt professionals op tot het ondersteunen van ouders in de zorg en begeleiding van hun premature of dismature baby.

Gedurende de training zijn allerlei baby’s van 0-12 maanden  welkom in de praktijk van Godie Schuitema en zullen voorrang krijgen op de wachtlijst.

ToP Ondersteuning

ToP staat voor Transmurale Ontwikkelingsondersteuning voor Prematuur geboren kinderen en hun ouders. Het ToP-programma is bedoeld om ouder en kind te helpen na hun moeilijke start en om de ontwikkeling van het te vroeg geboren kind na thuiskomst te bevorderen. Het programma ondersteunt ouders zodat zij met plezier en zelfvertrouwen kunnen omgaan met hun kind. Voor het kind gaat het erom dat het op een actieve en ontspannen manier deel kan nemen aan de dagelijkse activiteiten. Deze vroege positieve ervaringen van ouder en kind zijn een belangrijke voorwaarde voor de ontwikkeling van het kind.

Bekijk informatie op de website van het AMC: www.amc.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.